آئي فون: هن ڳالهه ٻولهه کي ڇڏي ڏئي ڇڏي يا گم ٿي ويو آهي؟ صحيح!

Iphone Leave This Conversation Grayed Out





توهان هڪ گروپ ٽيڪسٽ پيغام يا iMessage گفتگو ۾ آهيو ۽ توهان چاهيو ٿا. توهان پنهنجي دوستن کي پسند ڪريو ٿا ، پر اهي توهان جي فون کي blٽو ڪري رهيا آهن ۽ بس ڪافي آهي. توهان ٽيپ ڪريو تفصيلات پيغام واري ايپ جي اوپري سا handي هٿ واري ڪنڊ ۾ ، اسڪرول ڪريو ، ۽ هن ڳالهين کي ڇڏي ڏنو ڳاڙهي يا گم ٿي ويو آهي . هن آرٽيڪل ۾ ، آئون وضاحت ڪندس ته هن گفتگو کي ڪئين ڪم ڪري ٿي ، اهو ڇو غائب آهي يا خاڪو آهي ، ۽ پنهنجي آئي فون تي گروپ ٽيڪسٽ پيغام يا iMessage گفتگو مان ڪيئن نڪرجي.

اسان سالن تائين گروپ ٽيڪسٽ پيغام حاصل ڪندا رهيا آهيون ، پر هن گفتگو کي ڇڏي ڏيو صرف تازو متعارف ڪرايو ويو هو. سبب اهو آهي هن گفتگو کي ڇڏي ڏيو تي لاڳو ٿئي ٿو iMessage گفتگو ، جيڪي ٻن کان وڌيڪ ماڻهن جي وچ ۾ آءِ ايم ايسسس آهن.









جيڪڏهن توهان حيران ٿي رهيا آهيو ته ڪٿي ڳولڻ چاهيندا هن گفتگو کي ڇڏي ڏيو ، ميسيجز ايپ کوليو ، ڪو گروپ ميسيج کوليو ، ٽيپ ڪريو تفصيلات اوپري سا rightي هٿ واري ڪنڊ ۾ ، ۽ سکر ۾ داخل ڪريو.



گروپ ٽيڪسٽ پيغامس بمقابلي iMessage گفتگو

اڃا تائين ، تمام گروپ گروپس مان جنهن ۾ اسان حصو ورتو آهي انهن سڀني پيغامن جي منصوبابندي لاءِ جيڪي اسان وائرليس ڪيريئر جي ذريعي خريد ڪندا آهن پيغام موڪلڻ ۽ وصول ڪرڻ جي لاءِ ڪندا آهن. ايپل تازو متعارف ڪرايو iMessage گفتگو ، جيڪي گروپ پيغام آهن جيڪي توهان جي ٽيڪسٽ پيغام رسائيندڙ منصوبي جي بدران ايپل جي iMessage ٽيڪنالاجي استعمال ڪندا آهن.

منهنجي آرٽيڪل بابت بابت ڏسو iMessages ۽ ٽيڪسٽ پيغامن جي وچ ۾ وڏو فرق جيڪڏھن توھان سکڻ چاھيو ٿا iMessage گروپ ٽيڪچنگ جي لاءِ استعمال ڪرڻ ھڪ ضروري قدم اڳتي آھي.





هتي ڇو نه رهيو آهي “هن ڳالهين کي ڇڏي ڏيو” کان اڳ بٽن؟

سمجهڻ جي لاءِ ڇو هن گفتگو کي ڇڏي ڏيو هڪ نئون فيچر آهي ، گروپ ٽيڪسٽ پيغام رسائيندڙ ۽ iMessage گفتگو جي وچ ۾ بنيادي فرق کي پهرين سمجهڻ ضروري آهي.



گروپ ٽيڪسٽ پيغام

گروپ ٽيڪسٽ پيغامن سان ، هر ماڻهو سڌو پيغام سڀني گروپ جي ٻين ماڻهن کي ، ۽ هر ماڻهوءَ جو آئي فون گفتگو ۾ حصو وٺندڙن کي باخبر رکي ٿو .

گروپ ٽيڪسٽ پيغام

iMessage گفتگو

iMessage گفتگو سان ، iMessage سرور سڀني شرڪت ڪندڙن جي وچ ۾ هڪ وچولي طور ڪم ڪري ٿو. سيلولر نيٽورڪ استعمال ڪرڻ بدران ، سڀ ميسج ايم ميسج سرور ذريعي ۽ سرور گفتگو ۾ حصو وٺندڙن کي باخبر رکي ٿو .

اهو ٻڌائڻ ته توهان هڪ گروپ ٽيڪسٽ پيغام يا iMessage گفتگو ۾ آهيو

پيغام واري ايپ کوليو ، گروپ پيغام کي کولڻ لاءِ ٽيپ ڪريو ۽ اسڪرين جي چوٽي تي صرف گھڙي کان هيٺ نظر ايندو. تون ڏسين ٿو گروپ ايم ڪيو ايم ، توهان هڪ معياري گروپ جي ٽيڪسٽ پيغام ۾ آهيو. تون ڏسين ٿو ميڙ ، توهان هڪ iMessage گفتگو ۾ آهيو.

وڏو فرق

توهان جي فون آئي جي قابليت نه آهي سڌو ٻين آئي فونز کي ٻڌايو ته توهان ڳالهه ٻولهه ڇڏڻ چاهيندا ، پر اهو ڪري سگهي ٿو ايپل جي iMessage سرور سان رابطو ڪريو. کان وٺي iMessage سرور گروپ جي شرڪت کي رکڻ وارو آهي ، هر ماڻهو کي گفتگو ڇڏڻ جي قابليت آهي - عام طور تي. جيڪڏهن هن گفتگو کي ڇڏي ڏيو غائب آهي يا سرمائيدار آهي ، پڙهڻ لاءِ ڳوليو ڇو ڇونه.

منهنجي ڳالهين وڃائي ڇو ڇڏيو آهي؟

جيڪڏهن توهان نٿا ڏسن هن گفتگو کي ڇڏي ڏيو بٽڻ ، توهان روايتي گروپ جي ٽيڪسٽ پيغام ۾ آهيو ، نه ئي iMessage گفتگو. گروپ ٽيڪٽس توهان جي وائرليس ڪيريئر جي ٽيڪسٽ ميسيجنگ پلان استعمال ڪندا آهن ، ۽ کان وٺي آئي فونز نٿا ڪري سگهن سڌو ٻين آئي فونز کي ٻُڌايو ته هو هڪ گفتگو ڇڏڻ چاهيندا آهن ، ڇڏڻ هڪ اختيار نه آهي.

آئون هڪ روايتي ميڙ متن کي ڪيئن ڇڏي سگهان ٿو؟

اهو شايد عاليشان لڳي ٿو ، پر اهو سچ آهي: صحيح Askاڻ ڪريو يا انگن کي بلاڪ ڪريو. توهان کي وڌيڪ ڪنٽرول ڪونهي ته توهان گروپ جي ٽيڪسٽ پيغام موصول ڪندا آهيو جتان توهان باقاعده ٽيڪسٽ پيغام وصول ڪندا آهيو. جيڪڏهن توهان واقعي تنگ آيا آهيو ، منهنجو مضمون بابت هڪ آئي فون تي ڪالرن کي ڪيئن بلاڪ ڪيو وڃي ٽيڪسٽ پيغامن لاءِ پڻ ڪم ڪري ٿو

جيڪڏهن هن ڳالهه ٻولهه کي ٻاري ڇڏيو آهي

جيڪڏهن هن گفتگو کي ڇڏي ڏيو توهان جي آئي فون تي ڳاڙهي آئي آهي ، فقط آءِ ايم ايس ايج گفتگو ۾ ٽي حصو آهن ، ۽ توھان ٻن ماڻھن جي وچ ۾ iMessage گفتگو کي ٽي ماڻھو تبديل نٿا ڪري سگھو. هن گفتگو کي گرائونڊ ختم ڪري ڇڏيو

توڙي جو توهان پنهنجي آئي فون تان سموري گفتگو حذف ڪيو ، توهان ايندڙ وقت ڪنهن کي به پيغام موڪلڻ تي واپس گروپ ۾ شامل ڪيو ويندو. جي صرف ٽن ماڻهن کي ڇڏي ڏيو ايم ايم ايسج گفتگو ڪنهن ٻئي گروپ ۾ شامل ڪرڻ آهي تنهنڪري اها چار ماڻهن جي گفتگو ٿي وڃي ٿي: پوءِ توهان ڇڏي سگهو ٿا.

مان ڇو نه ٿو ڪري سگھان ھڪڙو ٽي ماڻھو iMessage گفتگو؟

مون سان گڏ برداشت ڪريو: نظرياتي طور تي ، جيڪڏهن توهان گفتگو کي ڇڏي ڏيو ، صرف ٻه شرڪت وارا هوندا ، ۽ اهو هاڻي صرف iMessage گفتگو نه هوندي. انهي جي بدران ، اهو باقاعده ٻه ماڻهو iMessage هوندو.

هي هڪ فيچر وانگر لڳي ٿو جيڪو iMessage گفتگو سان گڏ پيش ڪيو وڃي ها ، پر اهو نه هو. ايپل پروگرامر بلاشبہ هاڻي هن ڪارڪردگي تي ڪم ڪري رهيا آهن ۽ مستقبل جي آئي او ايس اپڊيٽ جي حصي طور جاري ڪري ڇڏيندا.

ڪڏھن ڪري سگهي ٿو مان هن ڳالهه کي ڇڏي ڏيان؟

هن گفتگو کي ڇڏي ڏيو صرف ڪم ڪري ٿو جيڪڏهن توهان چار يا وڌيڪ شرڪت ڪندڙن سان iMessage گفتگو ۾ آهيو.

هن آرٽيڪل کي ڇڏي ڏيو

هن گفتگو کي ڇڏي ڏيو هڪ عظيم خاصيت آهي جيڪا اڃا مڪمل طور تي بالغ ٿي چڪي آهي ، ۽ آهي بلڪل جيڪڏهن توهان نٿا سمجهن ته توهان ڪئين ۽ ڪڏهن اهو ڪم ڪري ٿو. آزاد خيال طور هيٺ ڏنل تبصري جي حصي ۾ حصيداري ڪريو ، ۽ جيڪڏهن توهان وٽ ڪو ٻيو سوال آهي ،. پائليٽ فارورڊ فيسبڪ گروپ مدد حاصل ڪرڻ لاءِ بهترين جڳھ آھي

پڙهڻ لاءِ مهرباني ۽ ان کي ادا ڪرڻ لاءِ ياد رکو ،
ڊيوڊ پي.